Koop amaryllisbollen voor Onguta basisschool, Namibie


VERZOEK: LEES ONDERSTAAND BERICHT EN KOOP AMARYLLISBOLLEN VOOR DE KINDEREN VAN ONGUTA, ZODAT ZIJ EEN GOEDE OPLEIDING KRIJGEN! BESTELLEN VOOR 1 OKTOBER, AFLEVERING CA 15 OKTOBER, BLOEI VAN DE EERSTE STEEL MET DE KERST.
WEET JE ORGANISATIEs, VERENIGINGEN, BEDRIJVEN: VRAAG ZE OM OOK TE HELPEN.
ZIJN ER SPECIALE VERZOEKEN: NEEM CONTACT OP EN WE PROBEREN EEN OPLOSSING TE VINDEN. HELP DE KNDEREN VAN ONGUTA, IN NOORD-NAMIBIE AAN EEN SCHOOL: EEN GOEDE START IN HET LEVEN!
BESTELFORMULIEREN VOLGEN BINNENKORT.

VNet als  2 jaar geleden: verkoop amaryllisbollen ‘RED LION’. De grote bollen, van uitstekende kwaliteit (daar zorgt mijn lief Joop, amaryllisdeskundige, wel voor) te, koop v in een  doosje voor 5 euro per stuk.

Dit jaar, 2016, wederom RED LION, eventueel, bij grote vraag, een ras dat er vrijwel hetzelfde uitziet. daarnaast is op veler verzoek een witte amaryllis te koop.

DE BOLLEN WORDEN VERKOCHT VOOR 5 EURO PER STUK. DRIE EURO DAARVAN GAAT NAAR DE AFRICAT FOUNDATION, EN WEL NAAR AFRICAT NORTH. AfriCat North beheert de spaarpot voor de Ongutagemeenschap, en helpt de boeren met bouw van kralen en goede waterinstallaties.
Drie dorpen hebben  bevoegde leerkrachten ingehuurd enhebben via sponsoring van AfirCat tenminste nog een paar armoedige, en te kleine tenten .Er is echter geen meubilair, onvoldoende lematerialen, geen toiletten en opslagruimte.

Kostschool is voor de ouders onbetaalbaar, vee brengt weinig op door watergebrek. Bij voldoende geld bouwen de ouders zelf de school met de adobetechniek.
DE SITUATIE IS ZEER ZORGELIJK: HELP DAAROM MEE: ALLE HULP IS WELKOM voor de kinderen van Onguta!